Happy Driver Center worden?

voor universele autobedrijven die staan voor proactieve service

Wil jij jouw klanten ècht ontzorgen?
Daar draait het om in een Happy Driver Center. Het gaat verder dan ‘u vraagt wij draaien’. Als Happy Driver Center denk je vooruit: je attendeert jouw klanten op het juiste moment op benodigde activiteiten, zoals APK, winterbanden of onderhoud.

Dat maakt een Happy Driver Center uniek. En daar krijg je de tools voor via het netwerk van Happy Driver Centers.

Zelfstandig mensen Happy maken
Happy Driver Center is geen garageformule. Het is een filosofie, een belofte aan jouw klanten. De belofte dat jij jouw klanten zo goed kent, dat jij ze pro-actief kunt benaderen op het juiste moment. De tools die je daarvoor nodig hebt, ontvang je van ons, zoals de Happy Driver App. Een handig communicatiemiddel!

Jij bepaalt verder zelf hoe je je bedrijf wilt runnen en met welke uitstraling. Ondersteuning daarin is mogelijk, maar niet noodzakelijk. Ondersteuning is beschikbaar op gebied van (online) marketing, techniek, trainingen en events. Geen verplichtingen, wel een betere service naar je klanten!

Samenwerken op nationaal & internationaal niveau
Happy Driver Centers zijn ondergebracht in Eurogarage Nederland B.V. Dit is een dochteronderneming van de overkoepelende organisatie GroupAuto. Voor Eurogarage Nederland B.V. is GroupAuto Nederland haar centrale ondersteuningspunt. GroupAuto is zowel nationaal als internationaal actief. GroupAuto International is het samenwerkingsverband van automaterialengrossiers op internationaal niveau, met ruim 40 deelnemende landen.

Happy Driver Centers profiteren van het sterke netwerk van GroupAuto. Daarin zitten een groot aantal grossiers die garant staan voor kwaliteitsproducten en scherpe prijzen. Door de samenwerking met vele partnerleveranciers uit het hoogste segment, komen de automaterialen rechtstreeks uit de fabriek. Als grootste grossiersorganisatie van Europa kan GroupAuto International een vuist maken als het gaat om inkoopvoordeel. Daarnaast is op het politieke vlak, als het gaat om de rechten van het universele kanaal, GroupAuto International een gesprekspartner van formaat.

Wil je weten wie de GroupAuto grossiers zijn? Bekijk dan de GroupAuto ledenlijst.

Geïnteresseerd?
Ben je een universeel autobedrijf die de touwtjes zelf in handen wil houden, en ben je geïnteresseerd om een Happy Driver Center te worden? Neem dan contact met ons op via 035-5429350 of info@groupauto.nl.